premsa

Notes de premsa


Comença l’encontre de Setmana Santa de la JONC

Un centenar de joves músics es reuneixen per afrontar el gran simfonisme del segle XX.


La JONC Alevins comença el seu encontre d’estiu

Avui divendres 27 de juny l’orquestra dels més joves de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) inicia el seu encontre d’estiu per aprofundir en la música de dos dels grans compositors de tots els temps, Haydn i Brahms.


La JONC commemora l’aniversari de Richard Strauss

En aquesta ocasió, els músics de la JONC tenen el repte d’enfrontar-se a un dels grans referents del simfonisme del segle XX, Richard Strauss, del qual aquest any se celebra el 150è aniversari del seu naixement. També és una ocasió molt especial perquè tenim l’oportunitat de treballar l’obra encàrrec “InFALL” d’Hèctor Parra, un dels compositors de més projecció que té actualment el nostre país. A més, el compositor compartirà uns dies de treball amb els joves músics.


La JONC reprèn l’activitat amb força

Prop de setanta joves músics catalans treballaran amb destacats membres de la MCO per aprofundir en la tècnica instrumental i en la música de cambra. A més, i en el marc d’aquest encontre de treball que es realitzarà del 4 al 7 de setembre a les instal·lacions de l’ESMUC, es realitzaran un any més, unes audicions per seleccionar membres de la JONC per participar a la reconeguda Acadèmia de la MCO.


Nou músics de la JONC seleccionats per la Mahler Chamber Orchestra

Nou músics catalans formen part de l’Acadèmia de la MCO 2014, juntament amb altres joves músics d’Anglaterra, Alemanya, Noruega i Austràlia.